Bootstalling

In onze bootstalling is het mogelijk om een mooie en  goed beveiligde binnenstalling uw boot te stallen in de wintermaanden. De stalling is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Bij de stallingen is altijd een beheerder aanwezig.

Wij stallen boten tegen een aanvaardbare prijs met goede service. Op onze tarievenpagina is te lezen welke vergoeding wordt gevraagd voor het stallen van een boot. Tarieven zijn afhankelijk van de afmetingen van uw boot. Wij stallen uitsluitend boten op trailer.

Boot stallen in 4 stappen

Het stallen van uw boot gaat in 4 stappen:

 1. Opzoeken afmetingen van de boot op trailer (afmetingen inclusief trailer)
 2. Afspraak maken door contact met ons op te nemen, overeenkomst getekend retourneren per e-mail
 3. Boot ophalen in de haven en afzetten bij onze stalling
 4. Schadecheck uitvoeren samen met de beheerder

De beheerder van onze bootstalling doet de rest. Op het moment dat u uw boot weer nodig heeft, neemt u opnieuw contact op met de beheerder.

Stallingsovereenkomst

In onze stallingsovereenkomst gaan wij er vanuit, dat u de boot maximaal drie keer per jaar komt halen of brengen. Om het ophalen en wegbrengen zo soepel mogelijk te laten verlopen is het gemakkelijk om minstens 24 uur tevoren te laten weten dat u uw boot wilt komen ophalen. De beheerder zorgt ervoor dat de boot op het afgesproken tijdstip voor u gereed staat. Wij vernemen ook graag 24 uur van te voren wanneer u uw boot wilt komen brengen. Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier op deze website.

Veiligheid bootstalling

Voor onze veiligheid en die van uw boot willen wij vragen de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

 • Laat geen gasflessen, brandstofhouders of gevaarlijke stoffen achter in de boot
 • Gelieve geen kostbaarheden achter te laten. De verzekering geeft geen vergoeding na bijvoorbeeld een onverhoopte brand
 • De mast van uw boot moet ingeklapt zijn
 • Laat zo min mogelijk brandstof achter in uw boot

Faciliteiten bootstalling Den Bosch

Onze bootstalling beschikt over een aantal faciliteiten speciaal voor het stallen van boten. Een greep uit onze faciliteiten zijn:

 • Ligging dicht bij de snelweg A59 en A2
 • Brede toegangswegen
 • Ruime oprit en rangeerterrein
 • Permanente stroomvoorziening (op aanvraag)

Voor het stallen van boten zijn wij gebonden aan maatvoering. Maximale afmetingen voor boten op trailer zijn 2.60 meter breed, 4 meter hoog. Deze afmetingen zijn even groot of zelfs groter dan wat maximaal is toegestaan in het Nederlandse verkeer. Dat betekent dat we alle boten kunnen stallen als ze ook de weg op mogen.

Verzekering boot stallen

Boten stallen is geheel op eigen risico. U dient zelf uw boot te verzekeren.