Camperstalling

Onze camperstalling beschikt over alle faciliteiten om uw camper vetrouwd en veilig te stallen. Onze stalling is ordelijk en schoon. Uiteraard voldoet de binnenstalling aan alle eisen die gemeente en brandweer aan de ruimte stellen.

Camper stallen

Wilt u uw caravan stallen? In de professionele binnenstalling van ons bedrijf is uw camper in betrouwbare en veilige handen. Al onze ruimten beschikken over up to date beveiligingsfaciliteiten tegen brand of inbraak. Onze stallingen zijn dag en nacht bemand door de aanwezigheid van een beheerder. Klantvriendelijkheid en een uitgebreide service gaan bij ons hand in hand met passende tarieven.
Een uitgebreid overzicht van al onze mogelijkheden en prijzen vindt u op deze website onder tarieven.

Camper stallen in 4 stappen

Onderstaand vindt u de kortste stappen om een stallingsovereenkomst te sluiten bij Caravanstalling Den Bosch:

  1. U noteert de afmetingen van de camper volgens het kenteken of de gegevens zoals geregistreerd bij de RDW
  2. U neemt contact met ons op (telefonisch of via de website) en u ontvangt van ons de stallingsovereenkomst, die u ingevuld en getekend weer per email aan ons retourneert.
  3. Op het afgesproken tijdstip levert u uw camper af bij Camperstalling Den Bosch
  4. Samen met de beheerder voert u de Schadecheck uit.

De beheerder van Caravanstalling Den Bosch doet de rest. Zodra u uw camper weer nodig heeft neemt u  opnieuw contact met ons op voor het maken van een ophaal-afspraak

Stallingsovereenkomst

In onze stallingsovereenkomst zijn wij er vanuit gegaan, dat u uw camper maximaal drie keer per jaar komt halen en brengen. Om een en ander in goede banen te leiden verzoeken wij u vriendelijk om ons minstens 24 uur tevoren te laten weten dat u uw voertuig wilt komen ophalen. Wij zorgen dan dat uw camper op het afgesproken tijdstip voor u gereed staat. Ook wanneer u uw camper wilt komen terugbrengen is het aan te bevelen om ons dit vooraf te even te laten weten. U kunt telefonisch een afspraak maken, of via het contactformulier op deze website contact met ons opnemen.

Veiligheid camperstalling

Graag wijzen wij u op enkele kritische punten om in acht te nemen:

  • Laat geen gasflessen, brandstofhouders of gevaarlijke stoffen achter in de camper.
  • Ook kostbaarheden kunt u er beter niet in achterlaten. Het is niet zeker dat een verzekering die vergoedt, na bijvoorbeeld een onverhoopte brand.

Faciliteiten Camperstalling Den Bosch

Onze stalling beschikt over handige voorzieningen specifiek voor het stallen van campers. Deze faciliteiten zijn onder andere:

  • Ligging dicht bij de snelweg A59 en A2
  • Brede toegangswegen
  • Ruime oprit en rangeerterrein
  • Permanente stroomvoorziening (op aanvraag)

Voor het stallen van campers zijn wij gebonden aan maximale afmetingen. Maximale afmetingen voor campers zijn 2.60 meter breed, 4 meter hoog. Deze afmetingen zijn even groot of zelfs groter dan wat maximaal is toegestaan in het Nederlandse verkeer. Dat betekent dat we alle tourcampers kunnen stallen!

Verzekering camper stallen

Het stallen van uw camper geschiedt geheel voor uw eigen risico. U dient zelf uw camper tenminste WA en Casco te verzekeren.