Caravanstalling

Bij caravanstalling Den Bosch kunt u vertrouwd uw caravan stallen in een mooie, goed beveiligde binnenstalling. Al onze ruimten zijn voorzien van moderne brand- en inbraakbeveiliging. Voorts zijn onze stallingen voorzien van een beheerderswoning, waar dag en nacht iemand aanwezig is.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij belangrijk. U mag van ons een goede service verwachten tegen een normale prijs. Wilt u weten wat de kosten voor het stallen van uw caravan zijn, raadpleeg dan de tarievenpagina op deze website.

Caravan stallen in 4 stappen

Winterstalling van een caravan wordt uitgevoerd in 4 simpele stappen:

  1. Opzoeken afmetingen van de caravan volgens RDW
  2. Afspraak maken met Caravanstalling Den Bosch, overeenkomst getekend retourneren per e-mail
  3. Caravan ophalen op uw camping en afzetten bij Caravanstalling Den Bosch
  4. Schadecheck uitvoeren samen met de beheerder

De beheerder van Caravanstalling Den Bosch doet de rest. Wanneer u weer op vakantie gaat en uw caravan nodig heeft, neemt u opnieuw contact op met de beheerder.

Stallingsovereenkomst

In onze stallingsovereenkomst zijn wij er vanuit gegaan, dat u uw caravan maximaal drie keer per jaar komt halen en brengen. Om een en ander in goede banen te leiden verzoeken wij u vriendelijk om ons minstens 24 uur tevoren te laten weten dat u uw voertuig wilt komen ophalen. Wij zorgen dan dat uw caravan op het afgesproken tijdstip voor u gereed staat. Ook wanneer u uw caravan wilt komen terugbrengen is het aan te bevelen om ons dit vooraf te even te laten weten. U kunt telefonisch een afspraak maken, of via het contactformulier op deze website contact met ons opnemen.

Veiligheid caravanstalling

Graag wijzen wij u op enkele kritische punten om in acht te nemen:

  • Laat geen gasflessen, brandstofhouders of gevaarlijke stoffen achter in de caravan.
  • Ook kostbaarheden kunt u er beter niet in achterlaten. Het is niet zeker dat een verzekering die vergoedt, na bijvoorbeeld een onverhoopte brand.

Faciliteiten Caravanstalling Den Bosch

Onze stalling beschikt over handige voorzieningen specifiek voor het stallen van caravans. Deze faciliteiten zijn onder andere:

  • Ligging dicht bij de snelweg A59 en A2
  • Brede toegangswegen
  • Ruime oprit en rangeerterrein
  • Permanente stroomvoorziening (op aanvraag)

Voor het stallen van caravans zijn wij gebonden aan maximale afmetingen. Maximale afmetingen voor caravans zijn 2.60 meter breed, 4 meter hoog. Deze afmetingen zijn even groot of zelfs groter dan wat maximaal is toegestaan in het Nederlandse verkeer. Dat betekent dat we alle tour caravans kunnen stallen!

Verzekering caravan stallen

Het stallen van uw caravan geschiedt geheel voor uw eigen risico. U dient zelf uw caravan tenminste WA en Casco te verzekeren.