Oldtimerstalling

In onze oldtimerstalling hebben we een mooie en goed beveiligde binnenstalling om uw oldtimer, youngtimer of auto in de wintermaanden te stallen. De stalling is uitgerust met brand- en inbraakbeveiliging. Bij de stallingen is altijd een beheerder aanwezig.

Oldtimer stallen

U kunt bij ons uw oldtimer stallen tegen een aanvaardbare prijs en we bieden goede service. De tarieven voor oldtimerstalling zijn overzichtelijk weergegeven op onder het kopje tarieven op deze pagina. Tarieven variëren naar rato van de afmetingen van uw oldtimer. We gaan uit van afmetingen volgens RDW.

Oldtimer stallen in 4 stappen

Uw oldtimer stallen verloopt in 4 stappen:

  1. Meet de afmetingen van uw auto volgens de RDW
  2. Neem contact op met Caravanstalling Den Bosch, overeenkomst getekend retourneren per e-mail
  3. Breng uw oldtimer naar onze stalling, het adres ontvangt u ter zijner tijd (vergeet niet uw druppellader mee te nemen)
  4. Schadecheck uitvoeren in samenwerking met de beheerder

De beheerder van onze oldtimerstalling verzorgt de rest. Op het moment dat u uw auto weer wilt gaan gebruiken, neemt u tijdig contact op met de beheerder

Stallingsovereenkomst

In onze stallingsovereenkomst gaan wij er vanuit, dat u uw oldtimer maximaal drie keer per jaar komt halen of brengen. Voor een goed verloop van ophalen en wegbrengen is het belangrijk 24 uur tevoren te laten weten dat u uw oldtimer wilt komen ophalen. De beheerder zorgt ervoor dat de auto op het afgesproken tijdstip voor u gereed staat. Contact opnemen kan telefonisch of via het contactformulier op deze website.

Veiligheid oldtimerstalling

Voor onze veiligheid en die van uw oldtimer willen wij vragen de volgende veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • Laat zo min mogelijk brandstof achter in uw auto
  • Gelieve geen kostbaarheden achter te laten. De verzekering geeft geen vergoeding na bijvoorbeeld een onverhoopte brand
  • Indien van toepassing, zorg voor een betrouwbare druppellader en zorg ervoor dat deze juist is aangesloten en ingesteld.

Faciliteiten oldtimerstalling Den Bosch

Onze oldtimerstalling beschikt over een aantal faciliteiten die handig zijn voor het stallen van uw oldtimer. Een greep uit onze faciliteiten zijn:

  • Ligging dicht bij de snelweg A59 en A2
  • Brede toegangswegen
  • Permanente stroomvoorziening voor druppellader (op aanvraag)

Voor het stallen van oldtimers zijn wij gebonden aan maatvoering. Maximale afmetingen voor voertuigen zijn 2.60 meter breed, 4 meter hoog. Deze afmetingen zijn even groot of zelfs groter dan wat maximaal is toegestaan in het Nederlandse verkeer. Dat betekent dat we alle oldtimers kunnen stallen.

Verzekering oldtimer stallen

Oldtimer stallen is geheel op eigen risico. U dient zelf voor tenminste een WA verzekering te zorgen.