Tarieven

De totaalprijs voor het stallen van objecten wordt berekend met de formule: lengte x breedte x tarief per vierkante meter. De lengte is inclusief dissel en/of overige aan- en toebehoren. In de verschuldigde stallingssom is driemaal halen/brengen inbegrepen. Na deze drie keer is een bedrag van € 10 per keer verschuldigd.

Naast caravans, campers, boten en oldtimers kunnen bij ons ook vouwwagens, aanhangwagens, motoren of scooters gestald worden. Tarieven voor stalling van overige voertuigen zijn op aanvraag.

Voor het reserveren van een stallingsplaats berekenen wij een aanbetaling van 30%. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

icon caravanstalling

€ 30,50

Per vierkante meter

Het tarief voor camperstalling is 30,50 euro per vierkante meter per jaar. Voor campers die kleiner zijn dan 10 m² geldt het minimale tarief van 305 euro per jaar.

caravanstalling icon

€ 27

Per vierkante meter

Het tarief voor caravanstalling is 27 euro per vierkante meter per jaar. Voor caravans die kleiner zijn dan 10 m² geldt het minimale tarief van 270 euro per jaar. Voor vouwwagens minimaal 170 euro per jaar.

bootstalling icon

€ 30,50

Per vierkante meter

Het tarief voor bootstalling is 30,50 euro per vierkante meter per jaar. Voor boten op trailer die kleiner zijn dan 10 m² geldt het minimale tarief van 305 euro per jaar.

oldtimerstalling icon

€32

Per vierkante meter

Het tarief voor oldtimerstalling is 32 euro per vierkante meter per jaar. Voor oldtimers die kleiner zijn dan 5 m² geldt het minimale tarief van 170 euro per jaar.